Кропивницький. ЗДО №71 "Катеринка" вітає Вас!
 
КОМУНАЛЬНИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД





News


Apr 15, 2024
Тиждень безпеки життєдіяльності
"ДАРМА НЕ БІЙСЯ,АЛЕ СТЕРЕЖИСЯ!".

Apr 5, 2024
МОНІТОРИНГ
ПЕРЕВІРКА (МОНІТОРИНГ)ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ,ДОТРИМАННЯ САНІТАРНОГО ЗАКОНОДАВТСВА НА ХАРЧОБЛОЦІ ЗДО 71

Mar 5, 2024
Все навколо зеленіє, Річка ллється і шумить. Тихо, тихо вітер віє І з травою гомонить...
СВЯТО ВЕСНИ

All news

News

News: 157
Sep 21, 2019

День міста

Святкування Дня міста
Sep 12, 2019

"Правила дорожнього руху знай-життя та здоров'я зберігай"

Тиждень безпеки життєдіяльності.
Sep 2, 2019

Розвага

Зазирнуло ранком сонце До школяриків в віконце, У дзвіночок калатало, Промінцями лоскотало: — Прокидайтесь, не баріться, Не пустуйте, гарно вчіться! Дітвора відповідає, Що всі букви уже знає
Jul 19, 2019

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок
Jul 5, 2019

Свято Івана Купала

На Івана, на Купала В лузі Наточка гуляла. Квіти Наточка зривала, У віночок уплітала. На голівку приміряла І до річки поспішала. Там дівчата танцювали, По воді вінки пускали. Ой зраділа наша Ната: «Ну й Купало! Ну і свято!» Веселилась, танцювала, Свій віночок виглядала
May 28, 2019

Педагогічна рада Тема: «Готовність дошкільників до навчання в школі за програмою розвитку дітей старшого дошкільного віку «Дитина» і НУШ.

Тема: «Готовність дошкільників до навчання в школі за програмою розвитку дітей старшого дошкільного віку «Дитина» і НУШ. Презентація ЛЕПБУКІВ.
Apr 12, 2019

Вітаємо!

Вітаємо переможців фестивалю дитячої творчості «Яскраві зірочки Кропивницького» серед вихованців закладів дошкільної освіти в номінації «Танцювальний вернісаж»
Mar 14, 2019

Вітаємо переможницю конкурсу "Яскраві зірочки Кропивницького" у номінації "Художнє читання"Перцова Поліна І місце "Оригінальний жанр"

Художнє слово І місце Перцова Поліна
Mar 6, 2019

Масляна!

Сонечко надворі знову сяє Промені дарує золоті І млинцями щиро пригощає Тиждень нас весняний і масний Не давайте суму жити Посміхайтесь по всяк час Для розваги і розради Масляна — найкращий час. Посміхнися недругу своєму І пробач йому образи всі. Буде радість в тебе і у мене І добро залишиться в душі. Промені дарує золоті І млинцями щиро пригощає Тиждень нас весняний і масний Не давайте суму жити Посміхайтесь по всяк час Для розваги і розради Масляна — найкращий час. Посміхнися недругу своєму І пробач йому образи всі. Буде радість в тебе і у мене І добро залишиться в душі.
Mar 6, 2019

Мама! Найдорожче слово в світі. Де б не був ти, щоб ти не робив, Назавжди вона твій шлях освітить Ніжним серцем, відданим тобі.

Мама! Найдорожче слово в світі. Де б не був ти, щоб ти не робив, Назавжди вона твій шлях освітить Ніжним серцем, відданим тобі.